072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

PC-versie van God of War wordt uitgebracht op 14 januari 2022

datum: 20-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Sony en Santa Monica Studio brengen volgend jaar God of War uit voor pc's. De PS4-game, die oorspronkelijk in 2018 werd uitgebracht, wordt op 14 januari 2022 uitgebracht op Steam en de Epic Games Store. De pc-versie bevat een ontgrendelde framesnelheid en 4k-ondersteuning.

Ontwikkelaar Santa Monica Studio schrijft op het officiële PlayStation-blog dat de Steam-versie van God of War verschillende grafische verbeteringen zal krijgen. De game krijgt verschillende grafische voorinstellingen en opties, waaronder nieuwe ambient occlusie- opties met gtao en ssdo , aldus de studio.

De studio heeft nog geen systeemvereisten bekend gemaakt, maar meldt wel dat de game 80GB aan opslagruimte nodig heeft. Op de Steam-pagina van de game staat dat de game DirectX 11 gebruikt. De pc-versie van God of War krijgt ook ondersteuning voor 21:9 ultrabrede monitoren. Gamers met een RTX-videokaart kunnen de game spelen met Nvidia's DLSS en Nvidia Reflex. De game moet controllers en muis- en toetsenbordbesturing ondersteunen.

God of War is al beschikbaar voor pre-order op Steam en de Epic Games Store . Het spel kost 50 euro. De pc-versie van de game bevat extra digitale content, in de vorm van een pantserset voor Kratos en Atreus en vier skins voor schilden. Santa Monica Studio meldt verder dat de PS4-versie van God of War tot en met augustus 2021 ongeveer 19,5 miljoen exemplaren heeft verkocht.

Dit is niet de eerste keer dat Sony een exclusieve PlayStation-game voor pc uitbrengt. Het bedrijf bracht eerder de PS4-exclusives Death Stranding , Horizon: Zero Dawn en Days Gone uit voor pc's. Volgend jaar verschijnen ook Uncharted 4: A Thief's End en de standalone uitbreiding Uncharted: The Lost Legacy voor de pc.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01