072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Pearl Abyss toont gameplay van Pokémon-achtige open wereldgame DokeV

datum: 26-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar Pearl Abyss heeft gameplaybeelden van DokeV getoond. Dit is een Pokémon-achtig open-wereldspel, waarin spelers monsters moeten verzamelen. Die monsters heten Dokebi. De game werd eerder geadverteerd als een MMO, maar dat is het niet meer.

In de wereld van DokeV leven mensen en de zogenaamde Dokebi naast elkaar, zo blijkt uit een beschrijving van het spel. Gameplay werd voor het eerst getoond tijdens gamescom. De spelwereld en de monsters hebben een kleurrijk en speels uiterlijk en op basis van de getoonde afbeeldingen vinden de gevechten plaats in realtime.

Volgens een beschrijving zit de wereld van DokeV vol intrigerende verhalen en zijn de Dokebi "grillige wezens die de dromen van mensen aanmoedigen en kracht putten". Het spel is gemaakt door Pearl Abyss. Dat is de Zuid-Koreaanse uitgever en ontwikkelaar die vooral bekend is van Black Desert Online. Die mmorpg bestaat al sinds 2015 en heeft tientallen miljoenen spelers.

DokeV werd eerder ook aangekondigd als een MMO, maar de ontwikkeling is in een andere richting gegaan en is nu een open-wereld actie-avonturenspel dat draait om het verzamelen van beestjes. Wanneer de game uitkomt en voor welke platforms is nog niet bekend.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01