072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Pearl Abyss toont gameplay van Pokémon-achtige open wereldgame DokeV

datum: 26-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar Pearl Abyss heeft gameplaybeelden van DokeV getoond. Dit is een Pokémon-achtig open-wereldspel, waarin spelers monsters moeten verzamelen. Die monsters heten Dokebi. De game werd eerder geadverteerd als een MMO, maar dat is het niet meer.

In de wereld van DokeV leven mensen en de zogenaamde Dokebi naast elkaar, zo blijkt uit een beschrijving van het spel. Gameplay werd voor het eerst getoond tijdens gamescom. De spelwereld en de monsters hebben een kleurrijk en speels uiterlijk en op basis van de getoonde afbeeldingen vinden de gevechten plaats in realtime.

Volgens een beschrijving zit de wereld van DokeV vol intrigerende verhalen en zijn de Dokebi "grillige wezens die de dromen van mensen aanmoedigen en kracht putten". Het spel is gemaakt door Pearl Abyss. Dat is de Zuid-Koreaanse uitgever en ontwikkelaar die vooral bekend is van Black Desert Online. Die mmorpg bestaat al sinds 2015 en heeft tientallen miljoenen spelers.

DokeV werd eerder ook aangekondigd als een MMO, maar de ontwikkeling is in een andere richting gegaan en is nu een open-wereld actie-avonturenspel dat draait om het verzamelen van beestjes. Wanneer de game uitkomt en voor welke platforms is nog niet bekend.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01