072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Phantom Liberty verandert ook de kernaspecten van het Cyberpunk 2077-basisspel

datum: 12-06-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Cyberpunk 2077 krijgt een uitbreidingspakket dat ook de kernaspecten van het basisspel moet veranderen, inclusief de belonings- en vaardigheidssystemen en autogevechten. Spelers die de originele versie van Cyberpunk 2077 bezitten, ontvangen automatisch de updates.

Creatief directeur Pawel Sasko vertelt aan VideoGamesChronicle dat vrijwel geen enkel systeem uit de originele game ongewijzigd blijft. Phantom Liberty wordt naar verwachting in september uitgebracht en voegt een nieuwe wijk toe aan Night City, genaamd Dog Town. Spelers hebben toegang tot de buurt via bestaande savegames.

Het beloningen- en vaardighedensysteem is volledig herbouwd in Phantom Liberty. Dat verandert de manier waarop spelers vooruitgang boeken in het spel. Volgens Sasko is de moeilijkheidsgraad anders, net als de buit. Bovendien kunnen spelers in de nieuwe regio speciale upgradepunten krijgen voor bepaalde nieuwe vaardigheden in de vaardighedenboom. De veranderingen moeten leiden tot meer variatie in het spel.

Ook voertuiggevechten toegevoegd die auto-achtervolgingen mogelijk maken. Spelers hebben nu meer opties om de strijd met vijanden aan te gaan of gewapende voertuigen met kanonnen of geweren aan boord te gebruiken.

Volgens Sasko is ook de kunstmatige intelligentie in de game uitgebreid en is het politiesysteem van de grond af opnieuw opgebouwd. Dat politiesysteem heeft nu verschillende niveaus met verschillende vijanden die de speler achtervolgen. Die vijanden verschillen afhankelijk van waar de speler zich in het spel bevindt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01