072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu met gratis Windows 11

Pokémon Legends: Arceus Trailer toont Bossfight en nieuwe Pokémon

datum: 28-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Een nieuwe trailer voor Pokémon Legends: Arceus pronkt met nieuwe gameplay van de baasgevechten van de game. In tegenstelling tot de turn-based gevechten die kenmerkend zijn voor de Pokémon-spellen, vecht je bij baasgevechten eerst tegen een Pokémon met je personage.

De nieuwe trailer laat zien hoe je eerst moet vechten tegen zogenaamde Noble Pokémon in de open wereld game. Deze Pokémon zijn sterker dan de Pokémon die je normaal in het wild tegenkomt in het spel en moeten eerst gekalmeerd worden. Dit doe je door met je personage aanvallen te ontwijken en een soort stof naar de Pokémong te gooien om hem te kalmeren. Pas als dit lukt, begint de gebruikelijke turn-based fase van het gevecht, waarin je eigen Pokémon het tegen de wilde Pokémon opnemen.

Ook te zien in de trailer is een nieuwe evolutie van Scyther: Kleavor. Deze bug/rock Pokémon is de derde nieuwe Pokémon die is aangekondigd voor de open wereld game. Naast Scyther krijgen ook Basculin en Stantler nieuwe evoluties.

Pokémon Arceus werd begin dit jaar aangekondigd en is anders dan de RPG-games die tot nu toe in de serie zijn verschenen. De game speelt zich af in het feodale tijdperk van de Sinnoh-regio en spelers kunnen vrij rondlopen in een open wereld. De game lijkt daardoor meer op The Legend of Zelda: Breath of the Wild dan de vorige games: Pokémon Sword and Shield. Pokémon Legends: Arceus komt op 28 januari uit voor Nintendo Switch.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01