072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Pokémon Unite wordt op 22 september uitgebracht voor Android en iOS

datum: 18-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

5vs5-moba Pokémon Unite wordt op 22 september uitgebracht voor smartphones. Dat meldt The Pokémon Company woensdag tijdens een presentatie over aankomende games in de franchise. De game wordt uitgebracht voor Android en iOS en is al beschikbaar voor Nintendo Switch.

Het bedrijf maakte tijdens een Pokémon Presents-presentatie bekend dat Unite ook twee nieuwe speelbare Pokémon krijgt, Sylveon en Mamoswine. Die twee personages zullen in toekomstige updates aan de game worden toegevoegd. Smartphone-gebruikers kunnen zich vooraf registreren voor Pokémon Unite in de Apple App Store en Google Play Store, zodat de game na release automatisch op de apparaten van gebruikers wordt geïnstalleerd. Gebruikers die zich vooraf registreren, maken ook kans op speciale in-game-items.

Naast de releasedatum van Pokémon Unite voor smartphones, toont The Pokémon Company ook nieuwe trailers voor Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl, die op 19 november uitkomen voor Nintendo Switch. Het zijn remakes van de originele Diamond- en Pearl-games, die in 2007 in Europa voor de Nintendo DS zijn uitgebracht.

De games krijgen een aantal nieuwe features, in vergelijking met de originele games. Hierdoor kunnen spelers in het spel worden gevolgd door hun Pokémon. Ook de underground krijgt een aantal nieuwe features. Gamers kunnen in de remakes ook de outfits van hun personage aanpassen.

Begin volgend jaar komt ook Pokémon Legends: Arceus uit, eveneens exclusief voor de Nintendo Switch. The Pokémon Company deelt ook nieuwe details over deze game. Pokémon Legends: Arceus wordt een RPG in een open wereld waarin Pokémon door het wild zwerven en gevangen kunnen worden. De game speelt zich af in de regio Hisui, later bekend als Sinnoh. Het speelt zich ver voor de gebeurtenissen van eerdere Pokémon-games af.

In de nieuwe trailer geeft de ontwikkelaar onder meer details over het verhaal, de gameplay en nieuwe Pokémon. Zo wordt het vechtsysteem onder de loep genomen, inclusief sterke stijl- en behendige stijlaanvallen . 'Sterke' aanvallen richten meer schade aan, maar zijn langzamer en verlengen de tijd tussen aanvallen. 'Agile'-aanvallen zijn minder krachtig, maar sneller uit te voeren. De wedstrijd staat gepland voor 28 januari 2022.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01