072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Polyphony verhoogt beloningen in Gran Turismo 7 na kritiek op microtransacties

datum: 25-03-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Sony en Polyphony Digital komen volgende maand met een patch die de 'economie' van Gran Turismo 7 gaat veranderen. Onder andere de beloningen voor races worden verhoogd. Dat doen de bedrijven na kritiek van spelers over microtransacties en dure auto's in de game.

De update voor Gran Turismo 7 wordt begin april uitgebracht en zal onder meer de beloningen verhogen die spelers ontvangen in de tweede helft van de World Circuits-races. Dat gebeurt bij 'gemiddeld 100 procent', zegt de ontwikkelaar. Er zullen ook "grote beloningen" zijn voor het voltooien van de Circuit Experience met volledige gouden of bronzen resultaten. Ook worden de beloningen voor online races verhoogd.

Daarnaast voegt de patch acht nieuwe uithoudingsraces van een uur toe, die ook gepaard gaan met "hoge beloningen". Spelers kunnen nu ook tot 100 miljoen onbetaalde credits in hun in-game portemonnee houden. Voorheen was de limiet 20 miljoen, hoewel spelers meer credits konden sparen door ze met echt geld te kopen. Het aantal gebruikte en legendarische auto's dat tegelijkertijd wordt aangeboden, wordt ook verhoogd.

Een tweede update volgt op een later moment. Die patch voegt de mogelijkheid toe om auto's te verkopen voor onder meer in-game credits. Op dit moment is dit nog niet mogelijk. Met de update krijgt de game ook nieuwe World Circuit-evenementen en endurance-races in Missions-modus, inclusief 24-uursraces. Er zullen ook online tijdritten zijn, die spelers belonen op basis van het verschil met de hoogste tijd. Het is niet bekend wanneer die update verschijnt, maar volgens Polyphony zou dat op korte termijn moeten gebeuren.

Gran Turismo 7 kwam begin maart uit en kreeg kritiek vanwege de microtransacties die in de game zaten en auto's die veel credits kosten. Bovendien verlaagde Polyphony Digital de beloningen die races na release uitbetaalden. Spelers klaagden daarom dat ze heel lang moesten grinden om genoeg credits te sparen voor de duurste auto's, als ze geen credits wilden kopen met echt geld. Daarnaast kreeg de game te maken met serverstoringen , waardoor de singleplayer-modus tijdelijk onspeelbaar was. Spelers krijgen als compensatie een miljoen credits, schrijft de studio.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01