072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Portal-achtige shooter Splitgate blijft voorlopig in bèta vanwege populariteit

datum: 19-08-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

De shooter Splitgate blijft voorlopig in bèta. De ontwikkelaars zeggen dat de servercapaciteit moet worden vergroot omdat de game populairder blijkt te zijn dan verwacht. De makers durven niet te zeggen hoe lang de bètaperiode gaat duren.

Splitgate heeft de afgelopen weken zoveel nieuwe spelers gehad dat het bedrijf moeite heeft om de servercapaciteit op peil te houden. De Portal-achtige sci-fi first-personshooter zou oorspronkelijk eind juli de bèta verlaten, maar dat is "tot in de nabije toekomst" uitgesteld. In de tussentijd wil het bedrijf de capaciteit opschalen voor het grote aantal spelers dat de afgelopen weken is toegevoegd, zei 1047 Games-topman Ian Proulx in een persbericht, waarover PCgamer schreef .

De shooter is speelbaar voor console- en pc-gamers en ondersteunt crossplay. In de eerste 30 dagen nadat de game in open bèta beschikbaar kwam, werd de game meer dan tien miljoen keer gedownload. In de afgelopen weken zou het aantal gelijktijdige actieve spelers zijn gestegen van 4.000 naar 175.000.

Poulx zegt dat het bedrijf niet alleen de servercapaciteit wil vergroten, maar ook de back-end van de game wil opschalen. Zo moet het spel zelf stabiel blijven en moet uiteindelijk de wachttijd voor online spelers afnemen. “We willen voorbereid zijn op enorme groei wanneer we officieel lanceren, terwijl we de bèta voorzien van updates, extra functies en nieuwe servercapaciteit.

De Beta Battle Pass eindigt op 24 augustus, zeggen de ontwikkelaars. Het bedrijf wil tijdens gamescom meer informatie over de toekomst van de game onthullen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01