072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Portal-stijl puzzelspel The Entropy Center wordt uitgebracht in 2022

datum: 12-06-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Game-ontwikkelaar Stubby Games heeft een first-person puzzelspel onthuld dat erg doet denken aan de Portal-games. Met een speciaal wapen kan de hoofdpersoon de wereld manipuleren en de tijd terugdraaien voor bepaalde objecten.

De titel, genaamd The Entropy Center, speelt zich af op een ruimtestation dat naar de aarde is gericht. Het is aan de hoofdpersoon, met behulp van een kunstmatige intelligentie in haar 'wapen', om entropie te genereren door puzzels op te lossen. Deze entropie moet worden gebruikt om de wereld te redden, die zo heet is geworden dat grote delen van het oppervlak bedekt zijn met lava.

De overeenkomsten met Portal zijn talrijk. De gamewereld is minimalistisch, wit en in verval. Kubussen en het maken van grote sprongen spelen een rol in de puzzels. De hoofdpersoon heeft een kunstmatige intelligentie in de buurt die veel met haar praat, hoewel ze bonafide bedoelingen lijkt te hebben.

Voor zover wij weten is het de eerste game van maker Stubby Games. De studio lijkt nieuw; geen aanvullende informatie kan worden gevonden. Een pagina van de Britse Kamer van Koophandel meldt dat het bedrijf in Brighton is gevestigd. Uitgever Playstack is gevestigd in Londen.

De game, die zaterdag te zien was op GameMe's Future Games Show , moet dit jaar nog uitkomen voor Windows en de huidige en vorige generatie Xbox en PlayStation. Er is nog een gameplay-video op de Steam-pagina van de game, zij het met vergelijkbare beelden.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01