072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Pre-orders voor remake van Prince of Persia terugbetaald, maar game niet geannuleerd

datum: 08-11-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Na verschillende uitstelingen, een verandering van ontwikkelstudio en het beëindigen van preorders, worden nu ook bestaande preorders van de remake van Prince of Persia: The Sands of Time terugbetaald. Ubisoft houdt vol dat de ontwikkeling nog niet is geannuleerd.

Ubisoft laat het je weten in een update op een ondersteuningspagina . De Franse game-uitgever rechtvaardigt de terugbetaling door te stellen dat er geen releasedatum voor de game is vastgesteld. Het spel heeft sinds februari vorig jaar geen concrete datum gehad; sindsdien worden alleen perioden vermeld waarin het spel moet worden uitgebracht. Op dit moment is dat ergens na 31 maart 2023.

Ubisoft maakte in mei bekend dat de twee studio's in India niet langer verantwoordelijk waren voor het maken van de remake van Prince of Persia: the Sands of Time. Het gamebedrijf gaf toen aan dat Ubisoft Montreal de leiding zou nemen en zou "bouwen op het werk van Ubisoft Pune en Ubisoft Mumbai". Het is niet duidelijk waarom de ontwikkeling van de remake uit de studio's is gehaald.

The Sands of Time is een 3D-platformgame die dateert uit 2003. De game was destijds erg populair en heeft de franchise nieuw leven ingeblazen na een slechte ontvangst voor Prince of Persia 3D in 1999. Een nieuwe game-monteur in de titel was de dolk waarmee de prins kan de tijd terugdraaien. Hij gebruikt het om te helpen bij moeilijke platformsecties en in gevechten.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01