072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Prototype van Xbox-streamingapparaat Keystone wordt mogelijk op foto getoond

datum: 11-10-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Xbox-CEO Phil Spencer deelde maandag een foto waarop het mogelijke prototype van het Keystone-streamingapparaat te zien is. Het is niet duidelijk of het Spencers bedoeling was om het apparaat in beeld te brengen.

Spencer feliciteerde Bethesda maandag met het 25-jarig jubileum van de Fallout-serie en deelde een foto van een Vault Boy-figuur op een van zijn planken. Op de bovenste plank, naast de Xbox Series-controller, staat een wit apparaat met het Xbox-logo zichtbaar. Het Twitter-account van Xbox reageerde gekscherend op de tweet van Spencer en vroeg "wat er precies is afgesproken over het tonen van oude prototypen in de schappen."

Het toestel is mogelijk een prototype van het streamingapparaat Keystone. Microsoft bevestigde eerder dit jaar aan Windows Central dat Keystone bedoeld was om verbinding te maken met een tv of monitor om Xbox-games te spelen via de Xbox Cloud Gaming-gamestreamingservice. Hiermee heeft de gebruiker geen Xbox-console nodig. De site beweerde eerder dat Keystone een dongle zou zijn, maar schrijft nu op basis van de foto dat het toestel een doos lijkt te zijn.

Het bedrijf zei echter dat het de huidige versie van Keystone had verlaten en "van koers was veranderd". Microsoft kondigde in mei het Xbox Everywhere-initiatief aan, dat tot doel heeft Xbox Cloud Gaming naar smart TV's te brengen .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01