072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

PS5-console-exclusieve Ghostwire: Tokyo komt mogelijk naar Xbox Series X en S

datum: 04-11-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Ghostwire: Tokyo komt mogelijk naar Xbox Series X en S, terwijl de game werd uitgebracht als console exclusief voor Sony's PlayStation 5. Dat blijkt wel uit de inrichting van een Bethesda-kantoor in Londen.

Twitteraar Klobrille meldde dat er op een kantoor van Bethesda Softworks in Londen kunst aan de muur hing van Ghostwire: Tokyo met de informatie erop. De afbeelding stond op de website van een Brits bedrijf dat werkomgevingen ontwerpt . Op het muurkunstwerk staat vermeld dat Ghostwire: Tokyo te spelen is op de Xbox Series X en S, PS5 en pc, maar in de praktijk zijn voorlopig alleen de laatste twee correct. De afbeelding staat niet meer op de website.

Officieel is de game nog niet aangekondigd voor Xbox-consoles, maar sinds Microsoft meer dan anderhalf jaar geleden Bethesda overnam , is het geen complete verrassing dat de PS5-game ook op Xbox-consoles zal verschijnen na de getimede exclusieve termijn voor dat platform . verschijnen. De voorheen PS5-exclusieve Deathloop is ook alleen verschenen op de Xbox Series X en S. Dat was ongeveer een jaar na de release op de PlayStation-console. Als Ghostwire: Tokyo ook een periode van twaalf maanden na release hanteert, zou de game rond eind maart 2023 beschikbaar moeten zijn voor de Xbox Series X en S.

Ghostwire Tokyo is een first-person actiespel dat zich afspeelt in een wereld waar de speler moet vechten tegen geesten en geesten die de straten van Tokio hebben overgenomen. Zelfs de speler is ook bezeten door een geest, die hem bovennatuurlijke krachten geeft. Tweakers heeft een review van de game gemaakt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01