072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

PS5- en Xbox Series-versie van GTA V komt op 15 maart en krijgt ray tracing

datum: 04-02-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

De PlayStation 5 en Xbox Series X|S-versies van Grand Theft Auto V krijgen ondersteuning voor ray tracing, verbeterde texturen en tot 4k en 60fps. De verbeterde versies van GTA V en GTA Online komen op 15 maart uit.

De games zullen nieuwe grafische modi bevatten, met een resolutie tot 4k en een maximum van 60 fps, kondigde Rockstar aan . Het is niet duidelijk of de games tegelijkertijd 4k en 60fps zullen ondersteunen. De ontwikkelaar heeft het ook over verbeterde texturen en tekenafstanden , HDR-opties en raytracing. Er zijn nog geen screenshots van de nieuwe versies gedeeld. Naast algemene upgrades krijgen de games ook platformspecifieke verbeteringen, zoals ondersteuning voor de adaptieve triggers van de PS5 DualSense-controller,

Rockstar zegt ook dat de bijgewerkte versies van de games andere verbeteringen van de huidige generatie consoles zullen gebruiken, zoals snellere laadtijden, 3D-audio en platformspecifieke functies zoals "geavanceerde haptische feedback". PlayStation 4- en Xbox One-spelers kunnen hun voortgang voor singleplayer en multiplayer naar de PS5- en Xbox Series-consoles brengen met een eenmalige migratiefunctie. Het zal beschikbaar zijn bij de lancering, net zoals PS3- en Xbox 360-spelers hun voortgang naar de PS4- en Xbox One-consoles kunnen brengen.

Er komt ook een standalone versie van GTA Online voor beide consoles, die de eerste drie maanden gratis is voor PS5-spelers. Spelers van de huidige generatie consoles kunnen GTA Online meteen spelen zonder de eerste paar missies van GTA V te hoeven voltooien. Er komt ook een tutorial in multiplayer en een Career Builder, waarmee spelers direct kunnen deelnemen aan de Biker, Executive, Nachtclubeigenaar en Gunrunner- bedrijven . Deze versie van GTA Online krijgt ook een Hao's Special Works-garage, waar tien voertuigen kunnen worden geüpgraded "en vervolgens profiteren van de verbeterde prestaties van de huidige generatie consoles."

Bij het aankondigen van de releasedatum van de PS5- en Xbox Series-versies van GTA V, kondigde Rockstar ook aan dat het aan een andere Grand Theft Auto-game werkte. Het bedrijf heeft hierover geen verdere details verstrekt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01