072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Psyonix wil Rocket League op termijn overdragen naar Unreal Engine 5

datum: 22-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Psyonix is momenteel 'actief' bezig met het overzetten van Rocket League naar Unreal Engine 5. Dat blijkt uit een vacature van de ontwikkelaar en een bevestiging van een communitymanager van Psyonix. De verhuizing is een "project van lange adem" voor de studio.

De Psyonix marketing copywriter vacature werd gespot door Reddit ü / ryangoldfish5 , hoewel de verwijzing naar de Unreal Engine 5 move is inmiddels verwijderd. Aanvankelijk luidde de vacature: "De marketingafdeling blijft haar team bouwen om de lopende initiatieven van Rocket League te behouden en uit te breiden, naast toekomstige Psyonix-projecten, waaronder Rocket League: Sideswipe en de verhuizing van Rocket League naar Unreal Engine 5." schrijft ook IGN .

Ondertussen heeft communitymanager Devin Connors bevestigd dat Psyonix van plan is de voetbalracegame over te zetten naar de nieuwe engine-versie van Epic Games. “Het upgraden van de technologie die Rocket League aandrijft, inclusief een overstap naar UE5, is iets waar we actief aan werken. Dit is een langetermijnproject voor ons en we zullen meer details delen wanneer we klaar zijn om onze spelers te laten zien wat de volgende stap is", schreef Connors op Reddit .

Rocket League verscheen in 2015. De studio achter deze game werd in 2019 overgenomen door Epic Games en vorig jaar werd Rocket League free-to-play. De game wordt nog steeds bijgewerkt met nieuwe functies. Meest recentelijk kreeg de game een 120fps-modus op PlayStation 5. Hetzelfde is eerder gebeurd voor de Xbox Series X en S. De ontwikkelaars hebben onlangs ook besloten om tijdelijk matchmaking te blokkeren voor spelers die casual matches verlaten, een verandering die gemengde reacties heeft gekregen. . door spelers. Psyonix werkt ook aan een mobiele versie van Rocket League , die later dit jaar moet verschijnen voor Android en iOS.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01