072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

PUBG Mobile introduceert Tesla Model Y als in-game voertuig

datum: 09-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

PUBG Corporation introduceert de Tesla Model Y als bestuurbaar en zelfrijdend voertuig in PUBG Mobile. Spelers moeten de nieuwe Tesla Gigafactory activeren, waarna deze in-game fabriek een Model Y gaat produceren. De door Tesla gepromote update is nu beschikbaar voor Android en iOS.

Als onderdeel van de Ignition geval is ontwikkelaar PUBG Corporation updaten van de kaart Erangel, onder andere dingen. De zogenaamde Tesla Gigafactory is een van de nieuwe locaties van het hightech Erangel. Spelers kunnen in de fabriek Model Y-auto's maken, waarna ze er zelf in kunnen rijden. Als knipoog naar Tesla's Autopilot, kan de Model Y ook zelf rijden op de snelwegen van de kaart.

Daarnaast rijden Tesla-vrachtwagens met goederen op dezelfde snelwegen rond. Spelers kunnen op deze vrachtwagens schieten, waardoor dozen met wapens, munitie en andere items uit de vrachtwagens vallen. In tegenstelling tot wat onderstaand promotiemateriaal suggereert, zijn de Tesla Cybertruck en Roadster nog niet in de game.

PUBG Mobile is de gratis te spelen variant van het betaalde PlayerUnknown's Battlegrounds. Beide spellen bevatten Erangel als een battleroyale-arena. De originele PUBG daarentegen richt zich meer op realisme, terwijl de mobiele variant futuristische elementen omarmt. Eerder dit jaar werd ook een geheel nieuwe PUBG-game voor mobiele platforms aangekondigd, New State genaamd. Het spel speelt zich af in het jaar 2051.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01