072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

PUBG Mobile introduceert Tesla Model Y als in-game voertuig

datum: 09-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

PUBG Corporation introduceert de Tesla Model Y als bestuurbaar en zelfrijdend voertuig in PUBG Mobile. Spelers moeten de nieuwe Tesla Gigafactory activeren, waarna deze in-game fabriek een Model Y gaat produceren. De door Tesla gepromote update is nu beschikbaar voor Android en iOS.

Als onderdeel van de Ignition geval is ontwikkelaar PUBG Corporation updaten van de kaart Erangel, onder andere dingen. De zogenaamde Tesla Gigafactory is een van de nieuwe locaties van het hightech Erangel. Spelers kunnen in de fabriek Model Y-auto's maken, waarna ze er zelf in kunnen rijden. Als knipoog naar Tesla's Autopilot, kan de Model Y ook zelf rijden op de snelwegen van de kaart.

Daarnaast rijden Tesla-vrachtwagens met goederen op dezelfde snelwegen rond. Spelers kunnen op deze vrachtwagens schieten, waardoor dozen met wapens, munitie en andere items uit de vrachtwagens vallen. In tegenstelling tot wat onderstaand promotiemateriaal suggereert, zijn de Tesla Cybertruck en Roadster nog niet in de game.

PUBG Mobile is de gratis te spelen variant van het betaalde PlayerUnknown's Battlegrounds. Beide spellen bevatten Erangel als een battleroyale-arena. De originele PUBG daarentegen richt zich meer op realisme, terwijl de mobiele variant futuristische elementen omarmt. Eerder dit jaar werd ook een geheel nieuwe PUBG-game voor mobiele platforms aangekondigd, New State genaamd. Het spel speelt zich af in het jaar 2051.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01