072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Python 3.10 met structurele patroonafstemming is verschenen

datum: 05-10-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Het Python-releaseteam heeft versie 3.10.0 van de programmeertaal uitgebracht. Python 3.10.0 biedt ondersteuning voor nauwkeurige regelnummering, wat de foutopsporingstools en structurele patroonafstemming ten goede kan komen.

De Python Software Foundation zet de belangrijkste Python Enhancement Proposals of PEP voor Python 3.10.0 op een rij . Het bevat onder andere de PEP's voor het voorbereiden van de verwijdering van het wstr-lid in PyUnicodeObject en het toestaan van het schrijven van vakbondstypen zoals X | J bij.

Bovendien brengt PEP 626 precieze regelnummers voor debuggen en andere tools naar de 3.10-serie. Het releaseteam beschrijft dat Python moet garanderen dat regeltraceergebeurtenissen moeten worden gegenereerd voor alle uitgevoerde coderegels en ook alleen voor uitgevoerde coderegels als tracing is ingeschakeld. Versie 3.10 voegt een co_lines attribuut toe voor foutopsporingstools. Het beschrijft de toewijzing van bytecode naar bron.

Met structurele patroonafstemming een patroon wordt gekoppeld aan een onderwerpwaarde. Die match kan slagen of niet. De techniek is geschikt om datastructuren uit elkaar te halen en het mogelijk te maken om schonere, beter leesbare code te schrijven. Syntaxis voor patroonovereenkomst is al in de programmeertalen Haskell, Erlang en Ruby, en er is een voorstel voor ondersteuning van JavaScript. Python-ondersteuning is tot nu toe beperkt en de functionaliteit in 3.10 bouwt voort op de beperkte ondersteuning die er al was. De specificatie van en onderliggende motivatie voor het matchen van structurele patronen worden verder beschreven in PEP 634 , 635 en 636 . De belangrijkste wijzigingen zijn die voor betere foutmeldingen en contextmanagers tussen haakjes.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01