072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

QuakeCon 2021-programma hint naar nieuwe versie van Quake

datum: 13-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Het schema voor QuakeCon 2021 duidde tijdelijk op de komst van een "gerevitaliseerde editie" van Quake. Vermoedelijk zal er tijdens het evenement een soort vernieuwde versie van Quake te zien zijn.

"Quake is back", lees het QuakeCon 2021-programma , waarin een Quake-presentatie wordt beschreven die tijdens deze beurs plaatsvindt. Deze presentatie wordt gehouden op vrijdag 20 augustus ter ere van het 25-jarig jubileum van de game. Jerk Gustafsson van MachineGames en John Linneman van Digital Foundry zullen tijdens het panel de geschiedenis van Quake bespreken.

"Het paar zal ook de aanvullende inhoud bespreken die MachineGames heeft bijgedragen aan deze gerevitaliseerde editie", aldus de samenvatting van het panel. Hoewel de komst nog niet officieel is bevestigd, lijkt het erop dat de studio volgende week een nieuwe Quake-versie uitbrengt. De verwijzing naar een "revitalized edition" van Quake werd opgemerkt door XboxEra en werd enkele minuten na publicatie verwijderd door de organisatie van QuakeCon.

Op donderdag 19 augustus houden MachineGames en id Software ook een panel over Quake, direct na de openingsceremonie van QuakeCon 2021. Het is waarschijnlijk dat id Software ook betrokken zal zijn bij deze uiteindelijke gerevitaliseerde editie van Quake. Dat zou niet verwonderlijk zijn, aangezien id Software de originele studio achter de Quake-franchise is. Id Software en MachineGames werken ook vaker samen; de laatste maakt bijvoorbeeld tegenwoordig games in de Wolfenstein-franchise, die ook oorspronkelijk afkomstig is van id Software.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01