072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

"God of War Ragnarök heeft in zeven dagen meer dan 5,1 miljoen exemplaren verkocht"

datum: 23-11-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

PlayStation-game God of War Ragnarök heeft in zeven dagen tijd meer dan 5,1 miljoen exemplaren verkocht. Dit maakt de game volgens Sony de snelst verkopende first-party game in de geschiedenis van PlayStation.

Volgens een directeur van PlayStation Studios is de game ook de snelst verkopende PlayStation Studios-game ooit. Volgens Sony bestrijken de verkoopcijfers de periode van 9 november tot en met 13 november 2022 en zijn inclusief de verkoop van de game op zowel PlayStation 4 als Playstation 5. Hoeveel exemplaren van de game er op elk van deze consoles zijn verkocht, heeft Sony niet onthuld. Ook is onduidelijk wat de verhouding tussen digitale en analoge verkoop is.

Het is niet de eerste keer dat Sony first-party games uitlicht die het goed doen aan de kassa. In 2020 maakte het Japanse bedrijf bekend dat The Last of Us Part II na drie dagen al meer dan 4 miljoen exemplaren had verkocht. Deze game is op 19 juni 2020 exclusief voor PlayStation 4 uitgebracht. Volgens Sony was The Last of Us destijds de snelst verkopende first-party PS4- exclusive .

God of War Ragnarök werd op 9 november uitgebracht voor PlayStation 4 en PlayStation 5 en werd ontwikkeld door Santa Monica Studios. Het is het vervolg op God of War uit 2018. Tweakers schreef een recensie over de actiegame en prees enkele van de keuzes die Santa Monica Studios had gemaakt bij het ontwikkelen van de game.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01