072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

Ratchet & Clank en Deathloop krijgen de meeste nominaties bij Game Awards

datum: 17-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Deathloop heeft negen Game Award-nominaties ontvangen. Daarmee heeft Bethesda's schietspel dit jaar de meeste nominaties gewonnen. Ratchet & Clank: Rift Apart staat op de tweede plaats met zes nominaties.

Zowel Ratchet & Clank als Deathloop maken kans op de Game of the Year-prijs. De andere kanshebbers zijn het coöpspel It Takes Two, Metroid Dread, 3D-platformer Psychonauts 2 en Resident Evil Village. De winnaar van de beste game wordt, samen met de winnaars van de andere categorieën, bekend gemaakt tijdens een livestream op 9 december.

Naast categorieën voor gamegenres, zoals Best Action Game en Best Sports Game, wordt er ook een award uitgereikt voor Best Narrative. Deathloop, It Takes Two, Life is Strange: True Colors, Guardians of the Galaxy en Psychonauts 2 zijn genomineerd. Er is ook een prijs voor het meest toegankelijke spel. Far Cry 6, Forza Horizon 5, Guardians of the Galaxy, Ratchet & Clank en indiegame The Vale: Shadows of the Crown zijn de kanshebbers.

Naast prijzen voor games kunnen acteurs en actrices ook een award krijgen, bijvoorbeeld voor Best Performance. Hier kunnen Erika Mori zijn als Alex Chen in Life is Strange, Giancarlo Esposito als Anton Castillo in Far Cry 6, Jason E. Kelley als Colt Vahn in Deathloop, Ozioma Akagha als Julianna Blake in Deathloop en Maggie Robertson als Lady Dimitrescu in RE: Village in de prijzen vallen.

Er zijn ook categorieën voor de beste contentmaker, het gamebedrijf met de beste community-ondersteuning , het beste esports-team en de beste esports-coach. Dit jaar zijn er in totaal dertig categorieën. Alle categorieën en genomineerden zijn te vinden op de Game Awards-website .

De genomineerden worden bepaald door een internationale jury met deelnemers uit verschillende mediapublicaties. Diezelfde jury bepaalt ook voor 90 procent de winnaars van de categorieën. De stemmen van het publiek tellen voor 10 procent.

Net als voorgaande jaren zal Geoff Keighley de awardshow presenteren. Hoewel de ceremonie vorig jaar digitaal plaatsvond, vindt deze nu live plaats in het Microsoft Theater in Los Angeles. Vorig jaar was The Last of Us Part II de grote winnaar. Die game sleepte zeven prijzen in de wacht, waaronder Game of the Year.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01