072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Reclamefolderbranche werkt aan site die ja/nee brievenbussticker moet vervangen

datum: 19-01-2022Categorie: SoftwareBron: Tweakers

De Nederlandse reclamefolderbranche introduceert op 1 juli de site InMyBus, waarmee huishoudens kunnen aangeven of zij reclamefolders of gratis huis-aan-huiskranten willen ontvangen. De site moet de ja/nee-sticker vervangen.

Om gebruik te kunnen maken van InMyBus krijgen Nederlandse huishoudens een kaart met een QR-code en een alfanumerieke code toegestuurd. Met een van deze codes kunnen gebruikers op de site aangeven of ze reclamefolders of huis-aan-huisbladen willen ontvangen. Ook kunnen ze voor bepaalde weken aangeven of ze deze tijdschriften wel of niet willen ontvangen, bijvoorbeeld wanneer mensen op vakantie gaan en dus geen tijdschriften willen hebben, of rond de feestdagen reclamefolders willen ontvangen.

Vanaf juli controleren bezorgers met hun eigen app waar ze bezorgd moeten worden, dus een ja/nee-sticker op de bus is niet meer nodig. De maker van de site, brancheorganisatie MailDB, zegt tegen De Telegraaf dat bezorgers ook met adreslijsten gaan werken. MailDB zegt dat er geen persoonlijke gegevens worden verzameld binnen de site en voorkeuren zijn gekoppeld aan een thuisadres. Huishoudens wordt aangeraden de kaart met QR-code te bewaren, maar huishoudens kunnen via de InMyBus-site een nieuwe aanvragen.

MailDB gaat de site vanaf april 'in een aantal gemeenten' testen. Tussen juli en 31 december wordt de site gelanceerd in de rest van het land. Bij verhuizing blijven de instellingen van de oud-bewoners bij het adres staan. De branchevereniging zegt dat de site de voorkeur volgt die bewoners nu kunnen aangeven met de ja/nee-stickers.

Update, 11:20 uur: In dit bericht stond aanvankelijk dat het een app was, maar InMijnBus.nl spreekt alleen over een site.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01