072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Reddit-app voor iOS krijgt TikTok-achtige feed van video's van subreddits

datum: 15-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Reddit is begonnen met het uitrollen van een TikTok-achtige videofeed voor zijn iOS-app. Deze feed toont video's van verschillende subreddits die gebruikers volgen, evenals enkele video's van subreddits die gebruikers niet volgen.

De videofeed wordt getoond in een apart gedeelte in de Reddit-app voor iOS, merkt TechCrunch op . Gebruikers kunnen bovenaan de app op een videoknop drukken, die zich naast de knop voor Reddit-munten bevindt. De functie toont een feed van willekeurige video's op het platform, waar gebruikers verticaal doorheen kunnen scrollen. Gebruikers krijgen video's te zien van subreddits die ze volgen en gerelateerde inhoud. Binnen de functie kunnen gebruikers stemmen op en neer, opmerkingen achterlaten en prijzen uitreiken.

Het is niet bekend hoe Reddit de video's selecteert voor zijn videofeed. Het bedrijf reageerde niet op vragen van de media. Het platform heeft de feature nog niet officieel aangekondigd en voor zover wij weten heeft de feature nog geen officiële naam. Het is ook onduidelijk wanneer de functie beschikbaar zal zijn voor Android.

Verschillende andere sociale-mediaplatforms hebben TikTok-achtige videofeeds in hun diensten opgenomen. YouTube introduceerde onlangs zijn Shorts-functie in de Benelux. Instagram introduceerde vorig jaar een TikTok-functie voor zijn eigen app , genaamd Reels. Snapchat introduceerde vorig jaar ook een TikTok-achtige videofeed in zijn app, Spotlight genaamd.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01