072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Reddit-app voor iOS krijgt TikTok-achtige feed van video's van subreddits

datum: 15-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Reddit is begonnen met het uitrollen van een TikTok-achtige videofeed voor zijn iOS-app. Deze feed toont video's van verschillende subreddits die gebruikers volgen, evenals enkele video's van subreddits die gebruikers niet volgen.

De videofeed wordt getoond in een apart gedeelte in de Reddit-app voor iOS, merkt TechCrunch op . Gebruikers kunnen bovenaan de app op een videoknop drukken, die zich naast de knop voor Reddit-munten bevindt. De functie toont een feed van willekeurige video's op het platform, waar gebruikers verticaal doorheen kunnen scrollen. Gebruikers krijgen video's te zien van subreddits die ze volgen en gerelateerde inhoud. Binnen de functie kunnen gebruikers stemmen op en neer, opmerkingen achterlaten en prijzen uitreiken.

Het is niet bekend hoe Reddit de video's selecteert voor zijn videofeed. Het bedrijf reageerde niet op vragen van de media. Het platform heeft de feature nog niet officieel aangekondigd en voor zover wij weten heeft de feature nog geen officiƫle naam. Het is ook onduidelijk wanneer de functie beschikbaar zal zijn voor Android.

Verschillende andere sociale-mediaplatforms hebben TikTok-achtige videofeeds in hun diensten opgenomen. YouTube introduceerde onlangs zijn Shorts-functie in de Benelux. Instagram introduceerde vorig jaar een TikTok-functie voor zijn eigen app , genaamd Reels. Snapchat introduceerde vorig jaar ook een TikTok-achtige videofeed in zijn app, Spotlight genaamd.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01