072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Reddit beveelt SaveVideo en RedditSave bots om te stoppen

datum: 13-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Reddit heeft de ontwikkelaar van de SaveVideo- en Redditsave-bots bevolen om te stoppen met het opslaan van video's op Reddit. De maker heeft hierop gereageerd, nadat Reddit dreigde met een rechtszaak.

In een Reddit-bericht zegt de persoon achter de bot dat "de goden van reddit" hun hand hebben uitgestoken en hebben gezegd SaveVideoBot en RedditSave te stoppen. Doet de persoon dit niet, dan riskeert hij of zij een rechtszaak. De persoon achter jou/savevideo gaat akkoord met het verzoek en stopt de bots met werken.

De bots, waarmee video's konden worden gedownload, werden volgens TorrentFreak door miljoenen mensen gebruikt. De exacte reden achter het neerhalen van de bot wordt niet genoemd, maar heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met auteursrechten.

Het is niet de eerste keer dat SaveVideo offline is gegaan. Vijf maanden geleden werd het account voor drie dagen verbannen en een maand geleden opnieuw voor 72 uur. Bovendien is SaveVideo volgens TorrentFreak niet de enige bot die het heeft met Reddit. Eerder waren VRedditShare, VRedditDownloader en SaveThisVideo ook opgeschort. Dat laatste vanwege klachten van OnlyFans .

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01