072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Relic Entertainment kondigt Company of Heroes 3 aan

datum: 13-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar Relic Entertainment heeft Company of Heroes 3 aangekondigd. De game werd onthuld in een trailer en de ontwikkelaar kon ook de eerste gameplay laten zien. De game bevindt zich nog in de alpha-fase en komt in de tweede helft van 2022 uit voor pc.

In een livestream heeft Relic Entertainment een nieuwe aflevering aangekondigd in de Company of Heroes-serie. De game speelt zich opnieuw af tijdens de Tweede Wereldoorlog en Relic Entertainment heeft deze keer het bezette Italië als locatie gekozen. Het startpunt is de geallieerde invasie in 1943.

Company of Heroes 3 zal opnieuw een singleplayer-campagne hebben, maar zal ook multiplayer ondersteunen. Fans kunnen zich aanmelden voor toekomstige alfa- en bètatests op de website van de ontwikkelaar. Naast de aankondigingstrailer heeft Relic Entertainment ook al de eerste gameplay van de game laten zien.

Relic Entertainment staat bekend om verschillende RTS-games, waaronder de Homeworld-games, de Warhammer 40.000: Dawn of War-serie en dus Company of Heroes. Daarnaast werkt de studio momenteel ook aan Age of Empires IV, dat later dit jaar voor pc moet verschijnen.

Het laatste deel in de Company of Heroes-serie kwam uit in 2013. De game richt zich op het conflict tussen de Sovjet-Unie en nazi-Duitsland aan het oostfront tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het origineel kwam uit in 2006.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01