072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Remedy opent nieuwe studio in Zweden met voormalige leiders DICE en EA

datum: 15-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Finse studio Remedy Entertainment opent een studio in Zweden. De dochteronderneming moet tegen het einde van 2022 25 werknemers hebben. Twee veteranen uit de game-industrie die aan titels als Battlefield en Star Wars Battlefront hebben gewerkt, zullen de leiding nemen.

Johannes Mang heeft de leiding over Remedy's Zweedse studio . Hij bracht meer dan een dozijn jaar door bij EA, waar hij onder meer werkte aan Need for Speed en Real Racing. Hij is sinds vorig jaar in dienst bij Remedy en leidt het project Vanguard . Het wordt een gratis te spelen multiplayer-game.

James Salt wordt Game Director bij de nieuwe studio. Hij werkte meer dan 14 jaar bij DICE, de Zweedse studio die deel uitmaakt van Electronics Arts. Daar werkte hij als producer en regisseur aan verschillende Battlefield-games en Star Wars Battlefront.

Wat de nieuwe studio precies gaat doen, is niet bekend. Mang vertelt de Zweedse krant Dagens Industri dat er nu negen mensen in dienst zijn en dat dit eind 2022 moet groeien naar 25 medewerkers. Remedy is bekend van franchises als Control en Alan Wake. De Finse ontwikkelaar maakte ook de Max Payne-games. Remedy heeft in totaal 300 medewerkers en had vorig jaar een omzet van 41 miljoen euro.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01