072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Remedy toont trailer voor Alan Wake-remaster op 5 oktober

datum: 10-09-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Alan Wake Remastered komt op 5 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en 5, Xbox Series-consoles en Xbox One. Dat heeft ontwikkelaar Remedy Entertainment aangekondigd. De ontwikkelaar deelt ook een nieuwe trailer en maakt meer bekend over de grafische verbeteringen.

De verbeterde versie van de game uit 2010 krijgt ondersteuning voor maximaal 4k en 60fps, betere cinematica, omgevingen en texturen, gefacelifte personagemodellen en nieuw in-game commentaar van Sam Lake, de hoofdschrijver van de game. Naast de game ontvangen kopers de uitbreidingen The Signal en The Writer. Degenen die de consoleversie van Alan Wake Remastered voor de vorige generatie consoles kopen, kunnen deze gratis upgraden naar de versie voor de huidige generatie consoles.

Remedy geeft meer informatie over de verschillende versies van de game op de PlayStation Blog en in een FAQ. Zo ondersteunen alleen de PlayStation 5 en Xbox Series X 4k bij 60 fps. PlayStation 4 Pro- en Xbox One X-spelers kunnen kiezen tussen 30fps en 4k of 60fps en 1080p. Xbox Series S ondersteunt geen 4k. Op de reguliere PlayStation 4-console is alleen 1080p bij 30fps mogelijk; op de Xbox One is dit beperkt tot 900p en 30fps.

Remedy heeft ook de PlayStation 5-versie aangepast voor de DualSense-controller; de adaptieve triggers zijn aangepast op basis van het wapen dat de speler gebruikt. De remaster ondersteunt geen ray tracing of HDR.

Remedy kondigde eerder deze week de Alan Wake-remaster aan en gaf toen aan dat de game in het najaar zou uitkomen. Oorspronkelijk verscheen de game alleen voor de Xbox 360, later verscheen er een pc-versie. Met de remaster komt de game voor het eerst naar PlayStation-consoles. De remaster is beschikbaar op pc via de Epic Games Store en kost $ 30 op alle platforms.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01