072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Respawn Entertainment haalt eerste Titanfall-game uit de verkoop

datum: 01-12-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Respawn Entertainment heeft de eerste Titanfall-game uit de verkoop gehaald. Dat maakt de studio bekend. Een concrete reden geeft het bedrijf hiervoor niet, maar meldt wel dat de multiplayerservers van de game online blijven.

Respawn Entertainment schrijft op Twitter dat de eerste Titanfall, die in 2014 voor het eerst uitkwam, vanaf woensdag uit de handel wordt gehaald. De game is daarom niet meer te koop in digitale winkels. Op 1 maart 2022 wordt de game ook verwijderd uit abonnementsdiensten, zoals Xbox Game Pass. Gamers die de game al in bezit hebben, kunnen de online multiplayer blijven spelen; Respawn meldt dat de servers van het spel niet afsluiten.

Het bedrijf meldt ook dat het de Titanfall-franchise in de toekomst zal blijven ondersteunen. Titanfall is de kern van Respawn's DNA en dit universum zal vandaag blijven bestaan in Titanfall 2 en Apex Legends, en in de toekomst. Respawn heeft officieel nog geen nieuwe game aangekondigd in de Titanfall-serie.

Een concrete reden voor dit besluit heeft de studio op Twitter niet gegeven, maar de game kampt al enige tijd met problemen. Servers van de Titanfall-franchise werden eerder dit jaar getroffen door enkele DDO-aanvallen , schrijft Polygon. Als gevolg hiervan was het spel herhaaldelijk onspeelbaar. Op Steam klagen verschillende spelers ook dat Titanfall regelmatig onspeelbaar is door een hacker , die de servers van het spel kan laten crashen. Het is niet duidelijk hoeveel spelers het spel nog heeft. Op Steam, waar de game eind 2020 beschikbaar kwam , ligt het aantal gelijktijdige spelers regelmatig op twintig of minder, blijkt uit grafieken van SteamDB . Dat sluit spelers op andere platforms, zoals Origin en consoles, echter uit.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01