072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Respawn Entertainment toont trailer van nieuwe Control-modus

datum: 31-01-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Ontwikkelaar Respawn Entertainment heeft in een nieuwe trailer meer informatie gegeven over de aankomende Control-modus in Apex Legends. In deze nieuwe spelmodus moeten spelers punten verzamelen door locaties te veroveren en te verdedigen. De spelmodus is tijdelijk speelbaar.

Respawn Entertainment kondigde eerder aan dat er in februari een nieuwe modus naar de online shooter komt, die voor een bepaalde tijd speelbaar zal zijn. De ontwikkelaar heeft meer details vrijgegeven over hoe Control eruit zal zien in een trailer en blogpost. Naast de nieuwe modus voegt de ontwikkelaar ook een nieuw personage toe aan de game en brengt hij een oud niveau terug naar de Battle Royale-modus.

In Control moeten spelers drie verschillende strategische punten veroveren en deze zo lang mogelijk verdedigen om punten te verdienen. Er zijn twee teams van elk negen spelers. Het eerste team dat op deze manier 1250 punten verzamelt, wint het spel. Als een team sterk de overhand heeft en alle drie de punten weet te bezetten, eindigt het spel eerder.

Spelers kunnen snel respawnen in Control als ze zijn verslagen, op het startpunt of op een punt dat hun team momenteel bezit. Wapens worden niet opgepakt tijdens het spelen, in tegenstelling tot de Battle Royale-modus, maar spelers kiezen een uitrusting voordat ze de strijd aangaan. Op het moment dat spelers respawnen, kunnen ze een andere versnelling kiezen als de gameplay dit vereist.

Het is niet de eerste modus die Respawn toevoegt aan het oorspronkelijk Battle Royale-spel. Afgelopen zomer konden spelers al helemaal los in een nieuwe Arena-modus. Deze modus is definitief aan de game toegevoegd, maar het valt nog te bezien hoe vaak Control speelbaar zal zijn. Respawn noemt dit een 'Limited Time Mode' en is alleen speelbaar voor de eerste drie weken van het nieuwe seizoen. Tot ongeveer eind februari.

Het nieuwe personage Mad Maggie wordt voorgoed aan de game toegevoegd. Bovendien keert het Olympus-niveau terug. Dit niveau werd geïntroduceerd in seizoen zeven, maar ging later met pensioen. Respawn Entertainment heeft de nodige wijzigingen aangebracht. De grootste verandering is het teleporteren van objecten. Volgens de ontwikkelaar moet dit de strijd in de battle royale-modus dynamischer maken, omdat het speelveld altijd zal veranderen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01