072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Respawn introduceert Apex Mobile in een beperkt aantal landen voor Android

datum: 01-02-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Respawn Entertainment kondigt dinsdag een zachte lancering aan voor Apex Mobile. De ontwikkelaar werkt samen met een Chinese partner aan de mobiele versie van de battle royale-game Apex Legends. Het spel zal los staan van het originele spel.

In de aankondiging schrijft Respawn Entertainment dat de game binnenkort alleen beschikbaar zal zijn voor Android-gebruikers in bepaalde landen. De spelers bevinden zich in Argentinië, Colombia, Mexico, Peru, Indonesië, Maleisië, de Filippijnen, Singapore, Australië en Nieuw-Zeeland. Het is nog niet bekend wanneer de game wereldwijd beschikbaar komt.

Dat betekent dat spelers in Europa nog even moeten wachten, net als iedereen met een iPhone of iPad. De eerste versie van de game is alleen speelbaar op Android, al staat er volgens de ontwikkelaar een iOS-release op de planning. In de Play Store kunnen spelers in de geselecteerde soft launch-landen zich registreren om op de hoogte te worden gehouden wanneer de game beschikbaar is.

Apex Mobile werd begin 2020 al aangekondigd door Respawn Entertainment. Sindsdien is er weinig nieuws over de titel naar buiten gekomen. De ontwikkelaar heeft echter bevestigd dat de game geen crossplay heeft en dat Apex Mobile los staat van de pc- en consoleversie.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01