072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Respawn onthult nieuwe Apex Legends Arenas-kaart Habitat 4

datum: 07-01-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Apex Legends krijgt op 11 januari een nieuwe Habitat 4-kaart voor Arenas-modus. De nieuwe arena heeft dezelfde, meer natuurlijke stijl als het al toegevoegde Battleroyale-eiland Storm Point.

Habitat 4 is een afgelegen onderzoeksomgeving waar meer dan een eeuw geleden onderzoek werd gedaan naar de gigantische Leviathans, vertelt Respawn Entertainment . De kaart heeft aan weerszijden een gebouw waar de twee teams van drie spelers beginnen. Het centrum van de arena is grotendeels natuurlijk, met slechts een paar kunstmatige structuren. Respawn benadrukt dat de nieuwe Arenas-kaart gevechten op korte en middellange afstand mogelijk maakt. Hierdoor lijkt het een van de kleinste arena's in Apex Legends.

De toevoeging van Habitat 4 luidt niet de start van een nieuw seizoen in, aangezien het huidige 11e seizoen tot begin februari loopt. De Arenas-kaart vergezelt het Dark Depths-evenement, waarbij Respawn nieuwe cosmetische items aan het spel toevoegt.

In de Arenas-modus van Apex Legends nemen twee teams van drie spelers het tegen elkaar op. De competitieve modus is gericht op tactische gevechten op kleinere schaal. Spelers vechten voor ten minste drie rondes om te winnen en moeten ten minste twee potten voorsprong hebben op de tegenstander om het hele spel te winnen. Dit in tegenstelling tot de Battle Royale-modus, waar 60 spelers alleen, in paren of in teams van drie vechten om als laatste in leven te zijn.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01