072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

Respawn toont Storm Point Island-kaart voor Apex Legends

datum: 26-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Apex Legends ontvangt een nieuwe kaart, Storm Point, met de start van het 11e seizoen op 2 november. Het is de grootste kaart voor de Battleroyale-game tot nu toe, zeggen de makers. Spelers ontmoeten elkaar niet alleen op het eiland, maar ook monsters.

Storm Point, gelegen op de planeet Gaea, is gebaseerd op een verlaten IMC-onderzoeksbasis, schrijft ontwikkelaar Respawn Entertainment in een blogpost . Het speelveld is 15 procent groter dan World's Edge, dat tot nu toe de grootste kaart was voor de gratis te spelen game. De kaart bestaat uit verschillende locaties, van tropische eilanden tot hoge bergen.

Bij Storm Point kunnen spelers Gravity Cannons gebruiken, een soort springkussens die spelers in een bepaalde richting door de lucht bewegen. Halverwege de wedstrijden krijgen spelers te maken met Wildlife Nests. Daarmee verschijnen er monsters en grote spinnen op de kaart.

Seizoen 11 van Apex Legends heet Escape en begint op 2 november. Het nieuwe seizoen introduceert ook een nieuwe Legend: Ash . Dat personage kan een portaal creëren om in één richting naar een gekozen locatie te teleporteren.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01