072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Returnal-update voegt mogelijkheid toe om tussentijds op te slaan

datum: 26-10-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Housemarque heeft de 2.0 update van de roguelite shooter Returnal aangekondigd. Deze update voegt een fotomodus toe en de veelgevraagde optie om tussendoortjes op te slaan. De update is per direct beschikbaar.

De optie 'Pauzecyclus' maakt het mogelijk om het spel tijdens een run te verlaten en de console uit te schakelen zonder de voortgang te verliezen. Wanneer het spel later opnieuw wordt gestart, kan de speler vanaf hetzelfde punt verder gaan. Ontwikkelaar Housemarque zegt te begrijpen hoe populair die optie is onder spelers. Er zijn echter enkele beperkingen aan de nieuwe functie. Zo werkt het niet midden in een baasgevecht, tijdens tussenfilmpjes, tijdens de first person secties of tijdens 'intense combat'. Het opslagpunt wordt ook onmiddellijk verwijderd zodra het is geladen. Volgens de ontwikkelaar is dit gedaan om save-scumming te voorkomen.

Runs in Returnal kunnen uren duren en moesten voorheen in één keer worden afgerond. Als spelers wilden pauzeren, moest de PS5 aan blijven en kon de game niet worden afgesloten. Dit werd bekritiseerd in onder meer de review op Tweakers.

De 2.0-update bevat ook een fotomodus. Spelers kunnen het activeren door het spel op elk moment te pauzeren en de optie Fotografie te kiezen. In de fotomodus kunnen ze screenshots van het spel maken en allerlei filters en frames toepassen.

Returnal is een exclusieve PS5 die in mei door Sony is uitgebracht. De game is een sci-fi shooter van het roguelite-type, wat betekent dat wanneer spelers sterven in de game, ze helemaal opnieuw moeten beginnen en de meeste items en upgrades moeten verliezen. Het spel van de ontwikkelaar, Housemarque, is een deel van Sony's PlayStation Studios sinds juni.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01