072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Riot brengt onder andere League of Legends en Valorant naar Epic Games Store

datum: 05-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Riot's gratis te spelen titels League of Legends, Valorant, Teamfight Tactics en Legends of Runeterra zijn beschikbaar gesteld in de Epic Game Store. Deze toevoegingen zijn onderdeel van Riot's marketingcampagne om de Netflix-serie Arcane te promoten.

Om de games via de online winkel van Epic Games te spelen, hebben spelers de Riot Client nodig . Dat is een hub van waaruit Riots-games kunnen worden gestart. Door een van de games via Epic te installeren, is het mogelijk om de game rechtstreeks vanuit de Epic Games Store-app of een snelkoppeling op het bureaublad te starten. Net zoals wanneer gebruikers Riots-games spelen via Steam, hoeven mensen op die manier de Riot Client niet zelf te openen en naar de game te navigeren die ze willen.

Gebruikersgegevens van de games zijn gekoppeld aan een Riot Games-account. Daarom kunnen gebruikers die al een van deze games spelen, hun opgeslagen gegevens overzetten als ze de game installeren via de Epic-winkel. De vriendenlijst is ook aan dat account gekoppeld en wordt dus ook overgezet.

De toevoeging van deze games maakt deel uit van een samenwerking tussen Epic en Riot om de aankomende Netflix-animatieserie Arcane te promoten. Die serie verschijnt zondag en is gebaseerd op League of Legends. Als een ander onderdeel van deze campagne is donderdag Jinx uit de LoL-franchise toegevoegd in Fortnite.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01