072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Rockstar bevestigt hack en zegt dat het werk aan GTA VI verloopt zoals gepland

datum: 19-09-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Rockstar Games heeft bevestigd dat de gameplaybeelden van GTA VI die dit weekend zijn gelekt, echt zijn. De studio schreef in een verklaring dat het onlangs het slachtoffer is geworden van een hack waarbij vroege beelden van de game zijn gedownload. Het bedrijf blijft werken aan de GTA-titel.

"We zijn onlangs het slachtoffer geworden van een netwerkinbraak waarbij een derde partij illegaal vertrouwelijke informatie heeft geopend en gedownload van onze systemen", schreef Rockstar Games op Twitter . Dit omvat vroege beelden van de volgende Grand Theft Auto-game, bevestigt de studio.

Rockstar zegt "zeer teleurgesteld" te zijn dat informatie over de volgende GTA-game op deze manier naar buiten is gekomen. De werkzaamheden aan de volgende GTA-game gaan gewoon door volgens het huidige schema, gaat de studio door. Het bedrijf geeft aan 'binnenkort' met updates te komen en te zijner tijd meer te delen over de game, zodra deze klaar is. "We blijven ons inzetten om een ervaring te leveren die uw verwachtingen overtreft." Rockstar bevestigde eerder dat het werkt aan een nieuwe GTA-game , maar deelde daar geen verdere details over.

Afgelopen weekend verschenen de beelden van GTA VI. Een GTAForums-gebruiker genaamd teapotuberhacker plaatste een bestand van 3 GB met meer dan 50 minuten aan gameplay van de titel online. De afbeeldingen bevestigden onder meer dat de game, zoals eerder verwacht, een speelbaar vrouwelijk personage zal hebben. Ook Rockstar benadrukt maandag dat het om beelden gaat uit een vroege ontwikkelingsfase.

Rockstar wil geen verdere details over de hack delen, maar zegt dat het bedrijf momenteel niet verwacht dat de netwerkinbreuk zijn diensten en de ontwikkeling van toekomstige games zal beïnvloeden. De vermeende hacker verklaarde dit weekend dat hij een testbuild van GTA VI en broncodes van GTA V online wilde zetten. De forumgebruiker deed een beroep op Rockstar om contact met hen op te nemen om een deal te sluiten. Rockstar vermeldt dat niet in zijn verklaring.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01