072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Rockstar Games bevestigt te werken aan nieuw deel in GTA-serie

datum: 04-02-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Rockstar Games zegt dat het "in volle gang" is op een nieuwe Grand Theft Auto-game. Daarbij zegt het bedrijf "aanzienlijk verder te gaan" dan bij eerdere games. Verdere details worden nog niet gegeven.

"Met de ongekende levensduur van GTA V weten we dat velen van jullie ons hebben gevraagd om een nieuwe game in de GTA-serie", schreef Rockstar . "Met elk nieuw project dat we beginnen, is ons doel om aanzienlijk verder te gaan dan wat we eerder hebben gebracht. En we zijn blij te kunnen bevestigen dat de actieve ontwikkeling van de volgende GTA-game in volle gang is."

Een soortgelijk bericht is gedeeld op Twitter , maar er zijn nog geen details gegeven over waar de game zich bijvoorbeeld zal afspelen of welke nieuwe functies eraan komen. Het bedrijf zegt dat het meer details zal geven zodra we klaar zijn. Het is niet duidelijk wanneer dit zal zijn. Analisten zeiden eerder dat het voor maart 2024 zou kunnen zijn, op basis van financiële verwachtingen van moederbedrijf Take-Two.

Grand Theft Auto V verscheen oorspronkelijk in september 2013 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Ruim een jaar later verscheen een PS4- en een Xbox One-versie, waarna de game naar Windows kwam. Multiplayer-gedeelte GTA Online wordt nog steeds bijgewerkt. De meest recente grote update breidde het verhaal van Franklin uit. In totaal zijn er 140 miljoen exemplaren van het spel verkocht.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01