072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Rockstar stelt fysieke release van definitieve editie GTA Trilogy uit

datum: 01-12-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Rockstar heeft aangekondigd dat het de fysieke release van de GTA-remasters zal uitstellen. De fysieke release staat nu gepland voor 17 december. De Switch zal nog langer moeten wachten en krijgt in 2022 een fysieke release.

Rockstar heeft op Twitter aangekondigd dat de fysieke release van de GTA-trilogie is uitgesteld tot 17 december voor Xbox Series X/S en Xbox One. De Switch-versie wordt uitgesteld naar volgend jaar. Er is geen aparte versie voor de PlayStation 5 aangekondigd. Voor deze console kunnen spelers de digitale editie of de PlayStation 4-versie aanschaffen wanneer deze uitkomt. De PlayStation 4-versie werkt ook op Sony's nieuwe console.

De games zijn sinds 11 november digitaal verkrijgbaar, maar kenden veel problemen. De games zitten vol met bugs en grafische onvolkomenheden. Sindsdien zijn er verschillende patches uitgebracht om een aantal van deze problemen op te lossen.

De fysieke versie van de game werd aangekondigd voor 7 december, maar staat nu gepland voor 17 december. De Switch-versie zou volgens Rockstar "begin 2022" moeten verschijnen. Een reden voor de vertraging van de fysieke release wordt niet genoemd, maar de problemen met de game hebben waarschijnlijk te maken met de vertraging.

Na de release op 11 november verdwenen de originele versies van de drie games uit de online winkel van Rockstar en konden alleen de nieuwe remasters worden gekocht. Rockstar kreeg kritiek op deze beslissing, vooral omdat de nieuwe versies veel fouten bevatten. Rockstar heeft dit inmiddels teruggedraaid en de originele versies weer beschikbaar gesteld.

Rockstar moest zich verontschuldigen voor de staat waarin de games werden uitgebracht. Zowel de remasters van GTA San Andreas, GTA Vice City als GTA 3 bevatten bugs bij de release. Rockstar heeft verbeteringen voor de games beloofd.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01