072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

RomUniverse moet alle illegale kopieën van Nintendo-games permanent vernietigen

datum: 15-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Een Amerikaanse rechter eist dat de eigenaar van RomUniverse, een website waar mensen illegaal Nintendo-spellen kunnen downloaden, al zijn "ongeautoriseerde kopieën" van dergelijke spellen permanent vernietigen.

De eigenaar van de RomUniverse-website, die al offline is gehaald, moet vóór 17 augustus alle illegale kopieën van Nintendo's intellectuele eigendom vernietigen, inclusief games, boeken, films en muziek. De romsite-eigenaar moet uiterlijk 20 augustus op straffe van meineed een verklaring afleggen dat hij 'aan deze voorwaarden voldoet'. Dit blijkt uit processtukken die TorrentFreak heeft verkregen.

Nintendo klaagde RomUniverse voor het eerst aan in 2019 en de Japanse gamegigant won die rechtszaak in mei van dit jaar, schrijft Ars Technica. Nintendo kreeg een schadevergoeding van $ 2,1 miljoen, die door de eigenaar van RomUniverse in termijnen zou worden betaald, met een maandelijkse vergoeding van $ 50.

Eind juni stapte Nintendo terug naar de rechtbank over het falen van de RomUniverse-eigenaar om zijn eerste betalingen van $ 50 te doen, meldt ook TorrentFreak. Daarnaast heeft Nintendo een permanent verbod op de website ingediend bij de rechtbank, uit angst dat de eigenaar RomUniverse weer online zou zetten. Een dergelijk bevel is een gerechtelijk bevel dat een persoon bepaalde handelingen verricht of zich van bepaalde handelingen onthoudt. Na dit verzoek besloot de rechter het bevel toe te kennen en dat de eigenaar van de romsite al zijn illegale kopieën van Nintendo-eigendom moest vernietigen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01