072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Saints Row is zes maanden uitgesteld tot 23 augustus 2022

datum: 17-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Volition stelt de reboot van Saints Row met zes maanden uit. De ontwikkelaar zegt de impact van de coronapandemie te hebben onderschat en heeft meer tijd nodig om de game af te maken. Er zullen geen grote veranderingen zijn ten opzichte van wat is getoond.

De nieuwe Saints Row-game wordt de "grootste en beste" tot nu toe en zal de game niet kunnen voltooien vóór de oorspronkelijke releasedatum van 25 februari op het niveau dat de studio zichzelf heeft bepaald en wat spelers kunnen verwachten, schrijft chief creative. officier Jim Boone .

Volition krijgt nu een extra zes maanden ontwikkelingstijd en zal die gebruiken om het spel te verfijnen en te polijsten. Spelers hoeven geen inhoudelijke veranderingen te verwachten ten opzichte van wat er tot nu toe van de game is getoond, benadrukt de studio.

"Er verandert niets aan het verhaal, de personages en alles wat we liefdevol hebben gemaakt door de jaren heen", schreef Boone in de blogpost. Hij zegt ook dat de studio onderschatte hoeveel impact de coronapandemie heeft op de planning, ondanks dat "iedereen zich heel snel aanpast aan het thuiswerken" en "zeer productief" blijft.

Deep Silver Volition kondigde in augustus de reboot van Saints Row aan. De game speelt zich af in de fictieve stad Santo Ileso, gelegen in het woestijnachtige zuidwesten van de Verenigde Staten. Spelers kruipen in de huid van The Boss en hebben zo de leiding over een crimineel imperium, dat volgens de ontwikkelaar naar eigen wens in te richten is.

De open wereld game bevat drie vijandige facties. Dit zijn de Marshall, een machtige multinational met futuristische wapens, de Panteros, bestaande uit zwaarbewapende straatcriminelen en de Idols, anarchisten die chaotische aanvalstechnieken toepassen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01