072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Samsung en Western Digital gaan gezamenlijk 'zoned storage'-systemen ontwikkelen

datum: 30-03-2022 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

Samsung en Western Digital kondigen een samenwerking aan om gezoneerde opslagsystemen te ontwikkelen. Het is voor het eerst dat de twee concurrenten op deze manier samenwerken aan opbergproducten.

Samsung en Western Digital zijn beide fabrikanten van SSD's, HDD's en andere opslagapparaten. De twee concurrenten maken in een persbericht bekend samen te gaan werken aan een gezoneerd opslagsysteem. Met gezoneerde opslag kunnen SSD's 'slimme' gegevens opslaan via gezoneerde naamruimten . Dat is het SSD-equivalent van de techniek die host-managed SMR HDD's gebruiken om te bepalen hoe gegevens het meest efficiënt kunnen worden opgeslagen. Deze technieken sorteren gegevens op type, zodat de combinatie van SSD's en HDD's optimaal wordt benut als het gaat om snelheid, energieverbruik en levensduur.

Ook streven de twee bedrijven naar standaardisatie van opslagtechnieken, al hebben de bedrijven op dit gebied nog geen concrete acties benoemd. Samsung en Western Digital zijn samen een initiatief gestart voor gezoneerde opslag ZNS SSD's en SMR HDD's. De fabrikanten werken samen met de Storage Networking Industry Association en de Linux Foundation om nieuwe frameworks te ontwikkelen voor gezoneerde opslagtechnieken.

De technieken zijn bedoeld voor zakelijk gebruik en datacenters. Door samen te werken hopen Samsung en Western Digital dat de industrie minder versnipperd zal zijn en dat opslagtechnologieën niet onnodig complex worden voor ontwikkelaars.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01