072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Samsung stelt onthulling Exynos soc met RDNA2 GPU uit, 'geen prestatieproblemen'

datum: 12-01-2022Categorie: HardwareBron: Tweakers

Samsung heeft blijkbaar op het laatste moment besloten om de Exynos 2200-soc dinsdag niet bekend te maken, zoals het bedrijf eerder aankondigde. Deze soc zou de eerste mobiele soc met AMD RDNA2 GPU moeten zijn. Het bedrijf ontkent dat er prestatieproblemen zijn.

Het bedrijf is nu van plan om de soc samen met nieuwe Samsung-smartphones te onthullen, vertelde Samsung aan Business Korea . Het is duidelijk dat het bedrijf doelt op de onthulling van de Samsung Galaxy S22-telefoons, die op 8 februari zou worden aangekondigd. Samsung zegt dat er geen problemen zijn met de productie en prestaties van de nieuwe soc.

De bekende leaker Ice Universe zei maandag op Twitter dat Samsung moeite zou hebben met de kloksnelheid van de GPU. Op Weibo voegde hij toe dat het bedrijf aanvankelijk mikte op een kloksnelheid van 1,9 GHz, maar dat de maximale kloksnelheid nu 1,29 GHz zou zijn. Samsung is van plan dit te verhogen naar 1,49 GHz. In nu verwijderde tweets zou Ice Universe ook hebben gezegd dat de Exynos 2200 soc in een S22 slechter zou presteren dan een Dimensity 9000 soc met een Mali GPU, de Snapdragon 8 Gen 1 soc en Apple's A15 soc, merkt Reddit-gebruiker op. Superyoshers9 op .

AMD en Samsung praten al een jaar over een Exynos soc met een RDNA 2-gebaseerde gpu. Deze soc had vorig jaar moeten worden gepresenteerd en krijgt ondersteuning voor ray tracing en variable rate shading . Eind december maakte Samsung op Twitter bekend dat het op dinsdag 11 januari de Exynos 2200-soc zou onthullen, blijkt uit een inmiddels verwijderde tweet . Europese en Koreaanse Samsung-smartphones zouden die Exynos soc moeten krijgen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01