072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Screenshots tonen Android-apps op Windows 11

datum: 15-10-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Schermafbeeldingen tonen draaiende Android-apps op Windows 11 via het subsysteem van het Android-besturingssysteem. De screenshots verschenen op een Chinees forum en bevatten de Android-app van WeChat in Windows 11.

De afbeeldingen laten zien hoe twee versies van de WeChat-app voor Android op Windows 11 draaien. Het taakbalkvoorbeeld toont deze twee versies in één venster, wat multitasking met meerdere instanties van een Android-app makkelijker kan maken. Er is ook een screenshot van een Chinese app voor sociale media. De Android-apps draaien in vensters met de afgeronde hoeken, zoals gebruikelijk bij Windows 11.

De screenshots verschenen volgens Windows Latest op de Chinese site Bilibili, maar de afbeeldingen lijken daar te zijn verwijderd. Als de afbeeldingen authentiek zijn, betekent dit dat Microsoft het Android-subsysteem voor Windows 11 actief aan het testen is.

Microsoft heeft met de aankondiging van Windows 11 aangekondigd dat het mogelijk wordt om Android-apps binnen Windows te draaien. Hiervoor werkt Microsoft samen met Amazon: de apps komen beschikbaar via de integratie van Amazon Appstore in de Microsoft Store. Deze optie was niet beschikbaar op het moment van de release van Windows 11. Volgens Microsoft duurt het tot begin 2022 voordat gebruikers de Android-apps binnen Windows 11 kunnen draaien.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01