072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Sea of Thieves had in juni een record van 4,8 miljoen spelers

datum: 17-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Piratenspel Sea of Thieves had in juni een recordaantal van 4,8 miljoen actieve spelers. Het aantal spelers nam toe door de Pirates of the Caribbean-uitbreiding die onlangs uitkwam. De game verscheen voor het eerst in 2018 en is sindsdien uitgebreid.

Volgens ontwikkelaar Rare was juni afgelopen juni de drukste maand ooit in de game, met 4,8 miljoen actieve spelers. Microsoft kondigde op E3 aan dat de game een crossover zou zijn met Pirates of the Caribbean, in samenwerking met Disney. Die update kwam op 22 juni uit en voegde een campagne toe met vijf nieuwe verhalen.

Rare schrijft dat het luistert naar feedback van spelers en zegt dat het hard werkt om de balans en gameplay te verbeteren in de nieuwe Tell Tales, die met de uitbreiding zijn toegevoegd. Sinds de release zijn er verschillende hotfixes uitgebracht en een update van augustus zou voor verdere verbeteringen moeten zorgen.

Vorig jaar in juni waren er 3,3 miljoen actieve spelers. Rare zei toen dat er in totaal 15 miljoen spelers waren. De ontwikkelaar noemt dit keer geen nieuw totaal aantal. Sea of Thieves kwam uit in 2018 en kreeg toen kritiek omdat het niet veel content in de game had . Sindsdien zijn er verschillende gratis extensies toegevoegd. De game is beschikbaar voor Windows-pc's en Xbox-consoles en maakt deel uit van Game Pass. De pc-versie staat ook op Steam.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01