072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Sea of Thieves had in juni een record van 4,8 miljoen spelers

datum: 17-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Piratenspel Sea of Thieves had in juni een recordaantal van 4,8 miljoen actieve spelers. Het aantal spelers nam toe door de Pirates of the Caribbean-uitbreiding die onlangs uitkwam. De game verscheen voor het eerst in 2018 en is sindsdien uitgebreid.

Volgens ontwikkelaar Rare was juni afgelopen juni de drukste maand ooit in de game, met 4,8 miljoen actieve spelers. Microsoft kondigde op E3 aan dat de game een crossover zou zijn met Pirates of the Caribbean, in samenwerking met Disney. Die update kwam op 22 juni uit en voegde een campagne toe met vijf nieuwe verhalen.

Rare schrijft dat het luistert naar feedback van spelers en zegt dat het hard werkt om de balans en gameplay te verbeteren in de nieuwe Tell Tales, die met de uitbreiding zijn toegevoegd. Sinds de release zijn er verschillende hotfixes uitgebracht en een update van augustus zou voor verdere verbeteringen moeten zorgen.

Vorig jaar in juni waren er 3,3 miljoen actieve spelers. Rare zei toen dat er in totaal 15 miljoen spelers waren. De ontwikkelaar noemt dit keer geen nieuw totaal aantal. Sea of Thieves kwam uit in 2018 en kreeg toen kritiek omdat het niet veel content in de game had . Sindsdien zijn er verschillende gratis extensies toegevoegd. De game is beschikbaar voor Windows-pc's en Xbox-consoles en maakt deel uit van Game Pass. De pc-versie staat ook op Steam.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01