072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Shadow Warrior 3 is uitgesteld tot 2022

datum: 27-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De Poolse ontwikkelaar Flying Wild Hog en uitgever Devolver Digital hebben de release van Shadow Warrior uitgesteld. De game had dit jaar moeten uitkomen, maar die release is verschoven naar ergens volgend jaar.

De bedrijven hebben hiervoor een speciale, officiële uitsteltrailer uitgebracht. De video, die wordt gekenmerkt door zijn typische humoristische stijl en een onvermijdelijk bloederige scène, legt in het kort uit dat ze hard werken om het kwaliteitsniveau te bereiken dat iedereen wil voor het volgende avontuur van Lo Wang. Daar heeft de ontwikkelaar waarschijnlijk meer tijd voor nodig. Een exacte releasedatum wordt binnenkort bekendgemaakt.

In Shadow Warrior 3 begint hoofdpersoon Lo Wang aan een onwaarschijnlijke missie om een oude draak te vangen die per ongeluk uit zijn eeuwige gevangenis is ontsnapt door toedoen van Lo Wang en zijn hulpje Orochi Zilla. Deze derde titel volgt het origineel uit 1997 en deel twee uit 2016.

In een eerdere teaser trailer liet Lo Wang al een aantal wapens in zijn arsenaal voor Shadow Warrior 3 zien, zoals een enterhaak, magie, een vuurwapen en een zwaard. De aankomende game is een first person shooter , aangevuld met close-range melee-gevechten en een systeem van freerunning.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01