072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Shiro Games toont eerste gameplaybeelden van RTS-game Dune: Spice Wars

datum: 15-02-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Northgard-maker Shiro Games heeft de eerste gameplaybeelden van Dune: Spice Wars onthuld. De aankomende realtime strategiegame is gebaseerd op het Dune-universum en zou later dit jaar als early access-titel speelbaar moeten zijn.

Shiro Games toont de eerste beelden van de game in de trailer. Zoals verwacht is er veel zand te zien op de planeet Arrakis. Op deze planeet moet je zorgen voor voorraden kostbare specerijen en je bent natuurlijk niet de enige die dit probeert.

Voor het veroveren van gebieden lijkt Shiro Games elementen te lenen van zijn andere rts, Northgard. Het oppervlak van de planeet kan gebied voor gebied worden verkend en overgenomen, waarbij je je grenzen steeds verder verlegt. Je speelt met facties onder leiding van bekende figuren uit het Dune-universum. Op dit moment zijn hertog Leto van House Atreides en Baron Vladimir van House Harkonnen aangekondigd.

Naast het beheren van nederzettingen en eenheden krijgt de game ook politieke elementen en kun je vijanden bespioneren. Daarnaast laat de trailer zien dat je niet alleen concurreert met andere facties, maar dat er ook vijanden onder het zand van de planeet zijn die je eenheden van de kaart kunnen vegen.

Shiro Games kondigde afgelopen december Dune: Spice Wars aan, kort nadat de nieuwe Dune-film uitkwam. Het is de bedoeling dat de game later dit jaar een early access-fase ingaat, waarin de game verder wordt ontwikkeld. De game zal naar verwachting ongeveer een jaar in Early Access blijven voordat hij officieel wordt uitgebracht.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01