072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Signal vraagt gebruikers om optionele maandelijkse donatie

datum: 02-12-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Signal zal gebruikers vragen om een maandelijkse donatie te doen. De chat-app hoopt hiermee een duurzamer verdienmodel te kunnen vinden. Gebruikers die doneren, zien een badge op hun profielfoto.

De betaalfunctie zit in de meest recente versie van de app. Gebruikers kunnen vanaf die versie een Signal Sustainer worden, schrijft het bedrijf . Er zijn drie niveaus . Gebruikers kunnen maandelijks 5, 10 of 20 euro doneren aan de chat-app. In ruil daarvoor zien ze respectievelijk een ster, planeet of zon als badge op hun profielfoto in de chatlijst. Betalingen worden maandelijks gedaan, maar alleen als gebruikers de app in die maand actief gebruiken. Als ze de app niet gebruiken of verwijderen, annuleert Signal het abonnement automatisch.

Betalen is alleen mogelijk met Google Pay of Apple Pay, maar Signal zegt dat het de betalingen nog steeds privé houdt. Daarvoor gebruikt het hetzelfde coderingsschema dat het gebruikt voor groepschats. Een klant ontvangt een anonieme identifier die niet te herleiden is tot een bepaalde betaling.

Signal schrijft met het abonnementsmodel een nieuwe vorm van inkomen te willen zoeken. Het bedrijf benadrukt dat het afhankelijk is van donaties van gebruikers, met het voorbehoud dat soms miljoenen donaties binnenkomen van een handvol individuele donateurs .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01