072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Skateontwikkelaar toont parkour 'pre-alfa'-beelden en start gesloten bèta

datum: 01-07-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

EA studio Full Circle heeft een trailer uitgebracht met 'pre-pre-prealfa' beelden van skate. In de trailer pronkt de ontwikkelaar met parkour-achtige trucs en multiplayer. Daarnaast kondigt de gamemaker een gesloten bèta aan.

De beelden variëren van ruwe omgevingen zonder texturen tot gedetailleerde gebouwen en stadspleinen met nabewerking . De afbeeldingen tonen ook verschillende animaties, van stotterende bewegingen met bugs tot vloeiendere overgangen tussen skateboardtrucs.

De trailer toont ook gameplay-elementen. In eerdere skategames was het al mogelijk om zonder skateboard door de gamewereld te lopen; in skate lijkt dit te zijn uitgebreid met extra parkour-elementen, zoals door muren rennen en klimmen langs horizontale rekken. De afbeeldingen lijken ook multiplayer te bevatten.

In de video zegt Full Circle dat het luistert naar de wensen van spelers, daarbij verwijzend naar wensen zoals crossplay, "realistische audio" en klimmen naar hoge plaatsen. In reactie op dat laatste zegt Full Circle spelers meer vrijheid te willen geven en toont de ontwikkelaar afbeeldingen van hoge, beklimbare objecten.

Om meer feedback van fans te krijgen, start Full Circle een "insider playtesting"-bèta . Deze gesloten bèta is momenteel alleen beschikbaar voor pc-spelers en wordt geleidelijk aan opengesteld voor meer spelers. De ontwikkelaar benadrukt dat skate zich nog in een zeer vroege ontwikkelingsfase bevindt en dat spelers "veel eerder" dan normaal worden uitgenodigd voor een bèta.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01