072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Sonic Colors: Ultimate Creators werken aan patch voor crashes en bugs

datum: 06-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Blind Squirrel Games belooft 'zo snel mogelijk' een patch voor Sonic Colors: Ultimate uit te brengen. De game verscheen onlangs voor pc en consoles, maar had last van verschillende bugs. Vooral de Nintendo Switch-versie van de game kampt met problemen.

Communitymanager Katie Chrzanowski bedankt spelers op Twitter voor hun feedback en geeft aan dat de problemen worden onderzocht. "We waarderen alle feedback die we tot nu toe hebben ontvangen over Sonic Colors: Ultimate. We luisteren en werken aan een patch om deze zo snel mogelijk uit te brengen." Daarnaast benadrukt het team dat het ook "grafische problemen" heeft ondervonden, veroorzaakt door het spelen van de game via een emulator, iets wat de ontwikkelaars niet zelf kunnen oplossen.

Sonic Colors: Ultimate wordt officieel uitgebracht op 7 september, maar spelers die de Digital Deluxe-editie hebben gekocht, kunnen de game sinds 3 september spelen. Kort na deze vroege release verschenen er berichten op sociale media over bugs, crashes en andere stabiliteitsproblemen, Eurogamer schrijft ook. Deze problemen zouden vooral in de Nintendo Switch-versie zitten. Spelers meldden onder andere dat ze uit de kaarten vielen of ernstige visuele bugs tegenkwamen.

Sommige van deze bugs zouden van invloed zijn op spelers die het spel illegaal spelen via emulators op een pc, maar GameXplain geeft in een video aan dat het ook bugs in het spel is tegengekomen op een legitieme Switch-console. De video bevat glitches die het YouTube-kanaal tegenkwam tijdens 'normale gameplay', maar GameXplain merkt op dat sommige bugs ook specifieke stappen vereisen om uit te voeren, en daarom minder waarschijnlijk zijn wanneer spelers het spel gewoon spelen.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01