072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Sonic Colors: Ultimate Creators werken aan patch voor crashes en bugs

datum: 06-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Blind Squirrel Games belooft 'zo snel mogelijk' een patch voor Sonic Colors: Ultimate uit te brengen. De game verscheen onlangs voor pc en consoles, maar had last van verschillende bugs. Vooral de Nintendo Switch-versie van de game kampt met problemen.

Communitymanager Katie Chrzanowski bedankt spelers op Twitter voor hun feedback en geeft aan dat de problemen worden onderzocht. "We waarderen alle feedback die we tot nu toe hebben ontvangen over Sonic Colors: Ultimate. We luisteren en werken aan een patch om deze zo snel mogelijk uit te brengen." Daarnaast benadrukt het team dat het ook "grafische problemen" heeft ondervonden, veroorzaakt door het spelen van de game via een emulator, iets wat de ontwikkelaars niet zelf kunnen oplossen.

Sonic Colors: Ultimate wordt officieel uitgebracht op 7 september, maar spelers die de Digital Deluxe-editie hebben gekocht, kunnen de game sinds 3 september spelen. Kort na deze vroege release verschenen er berichten op sociale media over bugs, crashes en andere stabiliteitsproblemen, Eurogamer schrijft ook. Deze problemen zouden vooral in de Nintendo Switch-versie zitten. Spelers meldden onder andere dat ze uit de kaarten vielen of ernstige visuele bugs tegenkwamen.

Sommige van deze bugs zouden van invloed zijn op spelers die het spel illegaal spelen via emulators op een pc, maar GameXplain geeft in een video aan dat het ook bugs in het spel is tegengekomen op een legitieme Switch-console. De video bevat glitches die het YouTube-kanaal tegenkwam tijdens 'normale gameplay', maar GameXplain merkt op dat sommige bugs ook specifieke stappen vereisen om uit te voeren, en daarom minder waarschijnlijk zijn wanneer spelers het spel gewoon spelen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01