072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Sony brengt God of War Ragnarök op 9 november uit

datum: 06-07-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

God of War Ragnarök verschijnt op 9 november. Het directe vervolg op de veelgeprezen reboot uit 2018 komt naar PlayStation 4 en PlayStation 5. Het is mogelijk om te upgraden van de last-gen versie van de game naar de huidige-gen versie.

In God of War gaan Ragnarök, Kratos en zijn zoon Atreus voor de tweede en laatste keer naar Midgard, de wereld geïnspireerd door de Noorse mythologie. In dit deel zijn alle negen werelden begaanbaar; in de originele God of War waren sommige rijken niet beschikbaar. Net als in het vorige deel staat de relatie tussen vader en zoon weer centraal in Ragnarök, zoals Santa Monica Studio benadrukt met de nieuwste CGI-trailer genaamd 'Father and Son'.

In een begeleidende blogpost maakt Sony bekend dat klanten van de standaardversie van de PlayStation 4-variant van God of War Ragnarök de optie hebben om te upgraden naar de PlayStation 5-versie. Dat kost 'het equivalent van 10 dollar'.

Beide varianten van het spel worden standaard meegeleverd met de Digital Deluxe Edition. De Collector's Edition en Jötnar Edition worden ook geleverd met de PS4- en PS5-versies van Ragnarök, samen met een heleboel in-game extra's, actiefiguren en andere fysieke goodies. Fans kunnen vanaf 15 juli alle versies van God of War Ragnarök pre-orderen. Sony heeft nog geen concrete prijzen bekendgemaakt voor God of War Ragnarök en de speciale edities.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01