072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Sony lijkt vanaf nu pc-games uit te brengen onder het merk PlayStation PC

datum: 28-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Sony lijkt zijn pc-games voortaan onder de merknaam 'PlayStation PC LLC' uit te brengen. Dat staat op de Days Gone Steam-pagina. Eerder bracht het bedrijf dergelijke games uit onder 'PlayStation Mobile'. Sony heeft de wijziging niet officieel aangekondigd.

De wijziging werd opgemerkt door NeoGAF-gebruiker Bernd Lauer, hoewel het forumbericht erover sindsdien is verwijderd. PlayStation Universe schrijft dat de merknaam PlayStation PC LLC onlangs is toegevoegd aan de Steam-pagina van Days Gone. Ook bij de games Helldivers en Everybody's Gone to the Rapture wordt PlayStation PC LLC genoemd. Andere PlayStation-game Steam-pagina's, zoals de onlangs aangekondigde pc-poort van God of War , hebben momenteel nog steeds "PlayStation Mobile, Inc."

Sony heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in het uitbrengen van exclusieve PlayStation-games voor de pc en het is waarschijnlijk dat het bedrijf zijn toekomstige poorten onder de vlag van PlayStation PC zal uitbrengen. Het bedrijf bracht eerder de PS4-exclusives Death Stranding , Horizon: Zero Dawn en Days Gone uit voor pc's, en een pc-versie van de God of War-game uit 2018 volgt in januari 2018. Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted 4: A Thief's End komt ook volgend jaar uit. de zelfstandige uitbreiding Uncharted: The Lost Legacy voor pc.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01