072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu je game PC samenstellen

Sony lijkt vanaf nu pc-games uit te brengen onder het merk PlayStation PC

datum: 28-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Sony lijkt zijn pc-games voortaan onder de merknaam 'PlayStation PC LLC' uit te brengen. Dat staat op de Days Gone Steam-pagina. Eerder bracht het bedrijf dergelijke games uit onder 'PlayStation Mobile'. Sony heeft de wijziging niet officieel aangekondigd.

De wijziging werd opgemerkt door NeoGAF-gebruiker Bernd Lauer, hoewel het forumbericht erover sindsdien is verwijderd. PlayStation Universe schrijft dat de merknaam PlayStation PC LLC onlangs is toegevoegd aan de Steam-pagina van Days Gone. Ook bij de games Helldivers en Everybody's Gone to the Rapture wordt PlayStation PC LLC genoemd. Andere PlayStation-game Steam-pagina's, zoals de onlangs aangekondigde pc-poort van God of War , hebben momenteel nog steeds "PlayStation Mobile, Inc."

Sony heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in het uitbrengen van exclusieve PlayStation-games voor de pc en het is waarschijnlijk dat het bedrijf zijn toekomstige poorten onder de vlag van PlayStation PC zal uitbrengen. Het bedrijf bracht eerder de PS4-exclusives Death Stranding , Horizon: Zero Dawn en Days Gone uit voor pc's, en een pc-versie van de God of War-game uit 2018 volgt in januari 2018. Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted 4: A Thief's End komt ook volgend jaar uit. de zelfstandige uitbreiding Uncharted: The Lost Legacy voor pc.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01