072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Sony toont eerste trailer voor God of War Ragnarök

datum: 09-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Sony en ontwikkelaar Santa Monica Studios tonen de eerste trailer voor God of War Ragnarök en geven meer details over de game. Kratos en zijn zoon Atreus spelen weer de hoofdrol. De game speelt zich enkele jaren na de gebeurtenissen van de vorige aflevering af.

In God of War Ragnarök kunnen spelers alle negen werelden uit de Noorse mythologie bezoeken,schrijft Santa Monica Studios op de PlayStation Blog . In God of War van 2018 waren zes van die werelden opgenomen. De nieuwe game moet diverser zijn qua omgevingen en spelers ook meer keuze bieden in gevechten.

Spelers kunnen volgens de makers bijvoorbeeld kiezen voor brute force of tactisch te werk gaan. De gevechten moeten vertrouwd aanvoelen, maar ook vernieuwend. Het verhaal gaat verder waar de vorige game ophield.

Kratos en Atreus nemen het onder meer op tegen Freya en Thor en de relatie tussen vader en zoon speelt weer een grote rol. In de nieuwe game zal dat veel gaan over de keuzes die gemaakt moeten worden over 'welk pad te bewandelen', aldus de ontwikkelaar.

Sony geeft geen nieuwe details over de releasedatum. Vorig jaar werd bekend dat de titel is uitgesteld tot 2022 en ook Sony gaf aan dat de game naar zowel de PS4 als de PS5 komt. De getoonde afbeeldingen zijn van de PlayStation 5-versie.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01