072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Sovjet-shooter Atomic Heart verschijnt op 21 februari voor pc, PS en Xbox

datum: 02-11-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Atomic Heart, een actie-RPG-avonturenspel dat zich afspeelt in een alternatieve Sovjet-Unie in de jaren vijftig, wordt volgend jaar op 21 februari uitgebracht. Het is een gewelddadig spel waarin de speler het moet opnemen tegen een netwerk dat uit veel robots bestaat.

Atomic Heart is wellicht te omschrijven als een retrofuturistische avonturengame waarin veel moet worden geschoten en gevochten en waarin ook RPG-elementen zich aandienen. De game speelt zich af in een alternatieve realiteit: de Sovjet-Unie van 1955. Geavanceerde robots versloegen de Duitsers in 1941. Mede door de vele oorlogsslachtoffers vertegenwoordigt automatisering een groot deel van de benodigde arbeidskrachten. Er heeft al een technische revolutie plaatsgevonden; het internet bestaat al. De robots komen stilaan in opstand en worden via een neuraal netwerk gecoördineerd ingezet. Als speler kruip je in de huid van een onstabiele KGB-agent die een fabriek moet onderzoeken die wegens een ongeval is stilgelegd. Het is belangrijk om hier te overleven en de gevolgen van het ongeval in te dammen.

De trailer is een aaneenschakeling van snelle, korte actiescènes met veel geweld. Deze omvatten gemuteerde wetenschappers, gemaskerde Sovjet-soldaten en vijandige robots. De speler moet veel vechten, met zowel melee als vuurwapens beschikbaar, evenals bovenmenselijke vaardigheden die afkomstig zijn van de speciale gevechtshandschoen. Volgens de Russische ontwikkelaar Mundfish kan alles als wapen worden gebruikt en moet je goed letten op de omgeving en wat vijanden doen. Mede hierdoor zal elk gevecht anders zijn, aldus de studio. Wapens kunnen ook worden geüpgraded en door te hacken kan de speler ongemerkt inbreken in faciliteiten. Dat laatste is geen overbodige luxe; als je boven of onder de grond wordt ontdekt, komen versterkingen uit een nabijgelegen fabriek.

Atomic Heart werd in 2018 aangekondigd en lijkt geïnspireerd te zijn door games als die uit de Wolfenstein-serie, BioShock en Stalker. De game zal beschikbaar zijn op Steam en de Windows Store en zal beschikbaar zijn op de PS4, PS5, Xbox One en de Xbox Series-consoles.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01