072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

SpaceX wil internet aanbieden op lijnvluchten met Starlink

datum: 01-12-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

SpaceX wil zijn satellietinternet aanbieden aan luchtvaartmaatschappijen om passagiers tijdens hun vlucht van internet te voorzien. De technologie wordt momenteel getest door het bedrijf en SpaceX hoopt binnenkort de internetdienst aan de eerste luchtvaartmaatschappijen te kunnen leveren.

SpaceX maakt zijn ambities om internet aan te bieden dinsdag bekend tijdens een bijeenkomst waar Bloomberg momenteel aanwezig is. Jonathan Hofeller, CEO van SpaceX, zegt dat SpaceX werkt aan de technologie om internet in vliegtuigen aan te bieden. Hofeller noemde geen specifiek tijdsbestek waarin de Starlink beschikbaar komt, maar SpaceX wil hem "zo snel mogelijk" kunnen aanbieden. Het bedrijf gaat concurreren met andere providers, zoals Viasat Inc, Intelsat SA en Telesat Corp.

Eerder deze week werd uit een interne memo bij SpaceX bekend dat de productie van Raptor-motoren problemen ondervindt . Hierdoor wordt de batch satellieten voor Starlink V2 mogelijk niet op tijd gelanceerd. Dit zou het faillissement van het bedrijf, dat voor een groot deel afhankelijk is van inkomsten uit Starlink, in gevaar brengen.

Starlink is sinds oktober beschikbaar. Klanten moeten voor 559 euro een schotel kopen en voor 99 euro per maand een abonnement nemen om verbinding te maken met het satellietinternet van Starlink. Tweakers heeft afgelopen augustus een preview gemaakt van Starlink.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01